naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Eerste winteravond met Sien Volders

ma 7 oktober 2019 om 06:00
Van oktober tot maart is er elke derde maandagavond van de maand om 20u een spreker te gast in de polyvalente zaal van de bibliotheek. Sien Volders trapt de Winteravonden af op 21 oktober.

Sien Volders (1983) debuteerde in 2017 met het opgemerkte Noord. Hierin trekt Sarah, een jonge zilversmid op een kantelpunt in haar leven, voor een tijd naar het noorden van Canada. Ze komt in een afgelegen goudzoekersstadje terecht en ontmoet er Mary, die de enige winkel en het postkantoor uitbaat. Het pad van beide vrouwen kruist dat van twee mannen: mannen die leven voor muziek, vrijheid en het ongetemde bestaan. Gaandeweg leert Sarah hoe Mary’s leven een voorafspiegeling is geweest van het hare en wat het betekent vrij te zijn. In 2019 verscheen de kleine verhalenbundel Bij ons. Drie verhalen over afscheid, afstand en achterklap.

Volders vertelt over het tot stand komen van haar debuutroman, de verhalenbundel en haar tweede roman in wording, De honger en de oogst.

 

Wanneer?

Maandag 21 oktober om 20u

 

Waar?

Hoofdbibliotheek (Koning-Boudewijnlaan 6)

 

Prijs?

3 euro (of abonnement Winteravonden), drankje inbegrepen.
Abonnees hebben gereserveerde plaatsen tot 19.55u. Als niet-abonnee kan je reserveren vanaf 1 maand vóór de betreffende voordracht.

 

Inschrijven?

Via de bibbalie, 09 356 60 73 of bibliotheek@lochristi.be 

Nieuwsoverzicht
Winteravonden 2019-2020

Openingsuren & contact

Bibliotheek Lochristi

adres
Koning Boudewijnlaan 69080 Lochristi
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel.
09 356 60 73
e-mail
bibliotheek@lochristi.be

Lees meer artikels over