naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Vlaamse Isolatiedag met ook een werf in Lochrist

vr 14 september 2018 om 14:54
80% van de Vlaamse huizen hebben een geïsoleerd dak maar amper de helft heeft al geïsoleerde muren. Terwijl ook daar heel wat energieverlies is. Wil je ook niet achterop blijven en kiezen voor duurzame muurisolatie? Kom dan naar de Vlaamse Isolatiedag op zaterdag 22 september.

De Vlaamse overheid organiseert samen met bouwfederaties Bouwunie en de Vlaamse Confederatie Bouw de Vlaamse Isolatiedag. Op deze dag worden werven open gesteld voor publiek. Iso Protect is één van de geselecteerde aannemers om spouwisolaties uit te voeren en zij tonen je graag hoe de spouwmuur van een bestaande woning in de praktijk geïsoleerd wordt.

 

Werf in Lochristi

Bij ons kan je terecht in de Smalle Heerweg 159. Een werfbezoek duurt ongeveer 45 minuten. Er zijn 4 sessies: om 11u, 13.30u, 15u en 16.30u. Vooraf inschrijven is noodzakelijk en kan t.e.m. 19 september. Je kan rekenen op een deskundige uitleg!

Door de spouwmuur op een correcte manier te isoleren, kan de verwarmingsfactuur aanzienlijk dalen. De investering is, o.a. dankzij de overheidspremie, beperkt. Het laatste jaar is de vraag naar spouwmuurisolatie dan ook heel snel gestegen.

Tijdens de Vlaamse Isolatiedag krijg je meer informatie over:

  • Is de spouw geschikt om te isoleren?
  • Welk materiaal gebruiken om een spouwmuur te isoleren?
  • Het vullen van de spouwmuur in de praktijk
  • Het kwaliteitssysteem mét garanties
  • Kostprijs - premies - terugverdientijd

 

Deelnemen

Deelname aan dit evenement is GRATIS, maar het aantal deelnemers is beperkt. Schrijf je snel in via hello@isoprotect.be of bel op het gratis nummer 0800 15 160. Als deelnemer ontvang je een waardebon van 250 euro voor het na-isoleren van jouw woning*. Maak ook kans op een korting van 500 euro, aangeboden door de organisatoren van de Vlaamse isolatiedag.

*Dit aanbod is enkel geldig bij aanwezigheid op een werf van Iso Protect tijdens de Vlaamse Isolatiedag en wordt in mindering gebracht bij ondertekening van de overeenkomst bij Iso Protect. Is enkel geldig bij een minimumorder van 1000 euro excl. BTW afgesloten vóór 30/11/18. 1 bon per klant. Niet cumuleerbaar met andere promoties van Iso Protect.

Nieuwsoverzicht
Vlaamse Isolatiedag

Openingsuren & contact

Communicatiedienst

adres
Dorp-West 529080 Lochristi
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel.
09 326 88 06
Fax
09 355 90 51
e-mail
communicatie@lochristi.be

Openingsuren

Vandaag:8 tot 12 uur

Lees meer artikels over