naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Kom stemmen voor de sierlijkste klas!

wo 16 mei 2018 om 06:00
De Lootse klassen van het vijfde leerjaar maakten fleurige kunstwerken tijdens de projectweek LoS for kids in het sierteeltmuseum. Kom de werken bewonderen op 26 en 27 mei en bepaal mee wie de sierlijkste klas van Lochristi wordt!

LoS for kids is een supertoffe week voor de kinderen van alle Lootse vijfde leerjaren in het LoS: Lochristi Sierteeltmuseum. We willen elk kind immers graag eens ontvangen in het LoS tijdens zijn of haar lagere schoolcarrière.

Samen met de dienst Toerisme, vzw Sierteeltmuseum en enkele vrijwilligers nemen de kinderen de sierteelt grondig onder de loep zodat ze in een mum van tijd echte specialisten worden. Elke klas gaat ook aan de slag om een klassikaal werk te maken met de verworven kennis.

Ben jij benieuwd naar het resultaat? Kom dan langs op de site van de pastorie van Zaffelare en kom de werken te bewonderen die de verschillende klassen maakten. Je kan het stemhokje induiken en stemmen op jouw favoriet. Zo bepaal je mee wie de “Sierlijkste Klas van Lochristi” wordt!

 

Waar?

LoS: Lochristi Sierteeltmuseum (Zaffelare-Dorp 83)

Wanneer?

Zaterdag 26 mei: 13u-17u Zondag 27 mei: 10u-17u

Toegang?

Gratis toegang in het museum

Nieuwsoverzicht
LoS for Kids

Openingsuren & contact

Toeristische Dienst

adres
Dorp-West 529080 Lochristi
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel.
09 326 88 27
Fax
09 355 90 51
e-mail
toerisme@lochristi.be

Openingsuren

Vandaag:8 tot 12 uur