naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Bedankt, Lootse vrijwilligers!

di 5 december 2017 om 08:00
5 december is het Internationale Dag van de Vrijwilliger. Ook wij willen onze Lootse vrijwilligers bedanken voor hun tomeloze inzet! Dat doen we die dag, maar nog eens uitgebreid in maart tijdens de Vlaamse Week van de Vrijwilliger (3-11 maart).

Met 750.000 zijn ze, de vrijwilligers die zich in Vlaanderen inzetten. Sommigen doen dat elke dag opnieuw, anderen maken zich met momenten vrij. De één geeft veel tijd, de ander wat minder. Maar één ding hebben ze gemeen: die duizenden vrijwilligers zetten zich onbezoldigd en uit vrije wil in voor een goed doel, in hun buurt, bij acties en evenementen of in een organisatie. Dankjewel daarvoor!

Ook in Lochristi willen we de massa vrijwilligers bedanken die jaar in jaar uit, dag in dag uit in de weer zijn om belangeloos het beste van zichzelf te geven, als leid(st)er bij een jeugdbeweging, mantelzorger van een ziek familielid, bestuurslid van een socio-culturele vereniging, trainer van een sportclub of in nog 101 andere functies. Hun inzet is van onschatbare waarde, daarom verdienen ze op 5 december, de Internationale Dag Van de Vrijwilliger, alvast een fikse pluim op hun hoed!


We zetten onze vrijwilligers nog eens uitgebreid in de bloemetjes tijdens de Vlaamse Week van de Vrijwilliger (3-11 maart). Vrijwilligers uit Lochristi: hou onze website in de gaten zodat je op de hoogte blijft van onze plannen!

Nieuwsoverzicht