naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Openingsweekend ’t Fazantenhof

ma 11 september 2017 om 06:00
Het laatste weekend van september is het eindelijk zo ver: anderhalf jaar na de eerste spadesteek zal het lokaal dienstencentrum ’t Fazantenhof de deuren openen. Dat gebeurt met een groots feestelijk weekend voor alle Lochristinaren.

Zaterdag 30 september

Van 14 tot 17u kan je het dienstencentrum vrij bezoeken of kiezen voor één van de rondleidingen. Op de infobeurs stellen onze partners hun werking voor.

In de workshops ‘partystoelgym’, ‘Marokkaans koken’ en ‘meditatieve dans’ kan je al eens proeven van het aanbod dat ’t Fazantenhof aanbiedt (schrijf je wel in!). Daarnaast zijn er demo’s van het schilderatelier en van de glaskunsthobby.

Van 14 tot 17u kan je meerijden met onze duofiets. Met deze fiets kunnen Lochristinaren die tijdelijk of permanent minder mobiel zijn, ook genieten van een gezellig fietsritje.

Doorlopend kan je in de cafetaria genieten van dessertbordjes en drankjes aan democratische prijzen. Voor de jongsten is er de hele namiddag animatie met o.a. een springkasteel, reuze 4 op een rij en kindergrime. Uiteraard maken we daar voor jou toffe sfeervolle foto’s van.

Om 20.30u kan je genieten een gratis optreden van coverband Taxi Lane. Nadien kan je nog napraten bij de bar.

 

Zondag 1 oktober

We starten de festiviteiten om 11u met een gratis aperitiefconcert van de Xeado Live Band. Tussen 14 en 17u kan iedereen opnieuw een kijkje komen nemen in het dienstencentrum. Onze medewerkers geven je graag alle informatie, net zoals onze partners op de infobeurs.

Ons cafetariateam staat klaar om aan democratische prijzen de innerlijke mens te versterken en ‘Kip van Troje – reizend speeltheater’ zorgt voor animatie voor groot en klein. Voor de jongsten is er de hele namiddag animatie met onder meer een springkasteel, reuze 4 op een rij en kindergrime. Ook de duofiets staat opnieuw klaar voor ritjes!

 

Wat is een lokaal dienstencentrum?

Het lokaal dienstencentrum ’t Fazantenhof wil dé ontmoetingsplaats zijn voor iedereen uit de buurt. ’t Fazantenhof is er voor iedereen met bijzondere aandacht voor de 55-plussers. Met een waaier aan activiteiten en diensten wil het dienstencentrum helpen om zo lang mogelijk in de eigen woning te blijven wonen. Want ouder worden, dat is het leukst in je eigen vertrouwde omgeving.

 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in op onze maandelijkse e-nieuwsbrief via www.ocmwlochristi.be of dienstencentrum@ocmwlochristi.be. Like zeker ook onze pagina op Facebook!

Nieuwsoverzicht
't Fazantenhof

Openingsuren & contact

O.C.M.W. - Sociaal Huis

adres
Bosdreef 5A9080 Lochristi
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel.
09 355 93 09
Fax
09 356 95 94
e-mail
info@ocmwlochristi.be

Openingsuren

Vandaag gesloten