naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Kies jouw goedkoopste energieleverancier

wo 19 april 2017 om 06:00
Energie kost geld maar dat betekent niet dat je te veel moet betalen. Met de V-test van de Vlaamse Regulator van de Elektriciteits- en Gasmarkt (VREG) kan je eenvoudig nagaan welke energieleverancier voor jou het voordeligst is.

Door je gezinssamenstelling en je levensstijl kan jouw energiebehoefte volledig anders zijn dan die van je buurman. De ene energieleverancier kan dus veel beter inspelen op jouw behoeften dan de andere.

Via de V-test kan je makkelijk nagaan welke leverancier voor jou het goedkoopst is. Hiervoor heb je enkel je laatste afrekeningsfactuur voor elektriciteit en/of aardgas nodig. De test vind je op www.vreg.be

Heb je geen internet, dan kan je elke werkdag tijdens de kantooruren bellen naar het gratis nummer 1700 van de Vlaamse overheid waar medewerkers de test voor jou zullen doen. Je kan ook een afspraak maken met een maatschappelijk werk(st)er van de sociale dienst van het O.C.M.W. om samen de vergelijkende test uit te voeren.

 

Wat na de test?

Als je een goedkopere energieleverancier gevonden hebt, is het heel makkelijk om hiermee een contract af te sluiten. Veranderen van leverancier is al sinds 2012 gratis. Je moet enkel een contract met een andere leverancier tekenen. Die regelt dan alles voor jou zodat je binnen de maand kan veranderen.

Nieuwsoverzicht
v-test

Openingsuren & contact

O.C.M.W. - Sociaal Huis

adres
Bosdreef 5A9080 Lochristi
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel.
09 355 93 09
Fax
09 356 95 94
e-mail
info@ocmwlochristi.be

Openingsuren

Vandaag:8.30 tot 11.30 uur en 13.30 tot 16 uur