naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Twee in één: theaternamiddag én Joepla’s paaseierenzoektocht!

ma 13 maart 2017 om 06:00
Twee topevenementen die de handen in elkaar slaan: dat geeft vuurwerk! Op zaterdag 1 april kunnen kleine en grotere kinderen niet alleen smullen van twee fantastische toneelvoorstellingen. Op het eind van de middag smullen ze ook letterlijk van lekkere paaseieren van de paashaas.

De kleuters maken kennis met Sapperdepieter Muisje (3 t.e.m. 5 jaar). Sapperdepieter Muisje is dolgelukkig want ze heeft drie lekkere hazelnoten gekregen. Mmmm da’s smullen geblazen, tot ze een gebroken tand heeft en onze heldin geen harde noten meer kan kraken. Hop, daar begint de zoektocht, langs rups, eekhoorn, kikker... tot op de stoel van tandarts dokter Specht. Een muzikaal reisverhaal met een verrassende afloop, waarvan alle kleuteroogjes glinsteren (door Figurentheater Vlinders & Co).

In Viva Victor (6 tot 12 jaar) is Victor jarig. Hij krijgt van het publiek een cadeau dat uiteindelijk zijn leven zal veranderen. “Viva Victor” is een poëtische clownvoorstelling vol visuele en absurde humor met veel publieksinteractie rond, op (en in) een caravan (door Compagnie Krak).

 

 

Wanneer?

Zaterdag 1 april.

 

Waar?

Jeugdlokalen Orphanimo!! Ingang naast de bibliotheek (Koning Boudewijnlaan 6).

 

Programma?

  • 13u: deuren open
  • 13.30u: start animatie: knutselhoek, grimestand, zotte spelletjes en nog veel meer superleuke animatie, gezellige cafetaria voor de ouders en als afsluiter natuurlijk de paaseierenzoektocht van Joepla!
  • 14u: 1ste theatervoorstelling ‘Sapperdepieter Muisje’ (3 tot 5 jaar)
  • 15.30u: 2de theatervoorstelling ‘Sapperdepieter Muisje’ (3 tot 5 jaar) en voorstelling ‘Viva Victor’ (6 tot 12 jaar)
  • 17u: deuren dicht

 

Prijs?

Kinderen betalen 2 euro, toneelvoorstelling, drankje, koek & paaseieren inbegrepen.

 

Ouders?

Ouders zijn ook welkom op deze namiddag! Zij hoeven niet te betalen, maar we vragen wel om ook vooraf in te schrijven. Vóór of na de voorstellingen kunnen ze in de cafetaria terecht voor een hapje en een drankje.

 

Tickets?

Via www.lochristi.be/activiteiten. Vergeet niet te reserveren!

Nieuwsoverzicht
Theater- en paaseierenzoektocht

Openingsuren & contact

Cultuurdienst

adres
Dorp-West 529080 Lochristi
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel.
09 326 88 27
Fax
09 355 90 51
e-mail
cultuur@lochristi.be

Openingsuren

Vandaag gesloten

Lees meer artikels over