LoCo-bon

Loco-bon2

De gemeente wil zijn inwoners en de ondernemers een hart onder de riem steken in deze coronaperiode. Daarom ontvangt elke Lochristinaar een Loco-bon eind augustus.

Gun jezelf met de bon een pleziertje. Ga ermee shoppen in je favoriete Lootse winkel, ga lekker uit eten met je gezin of smul van een heerlijk ijsje. Het kan allemaal! Maar besteed bij voorkeur je bon bij de ondernemer(s) die volgens jou het meest getroffen werd door deze crisis. Want voor de zelfstandigen die verplicht de deuren moesten sluiten, hakte de crisis er hard in. Zo helpen we elkaar!

   

Wanneer ontvang ik de bon? 

De Loco-bon valt eind augustus in alle brievenbus. Hou je brievenbus dus in de gaten. Vanaf 1 september kan je de bon gebruiken in de deelnemende ondernemingen. 

   

Wat is het bedrag van de bon?

Het bedrag verschilt naargelang je gezinsgrootte. Het gezinshoofd krijgt 25 euro. Voor elk bijkomend gedomicilieerd gezinslid komt er 10 euro extra bij. Heb je dus samen met je partner twee gedomicilieerde kinderen, dan ontvang je een bon van 55 euro. Het exacte bedrag vind je op de bon. Op die manier krijgt elk Loots gezin extra koopkracht.

  

Hoe gebruik ik de bon?

De LoCo-bon heeft de vorm van een bankkaart en bevat een QR-code. Deze laat je scannen bij je favoriete handelaar. Je hoeft het bedrag niet in één keer te besteden. Je kan de bon gebruiken vanaf 1 september en hij blijft geldig tot 31 januari.

Op 2 november sloten niet-essentiële winkels opnieuw verplicht de deuren. Aangezien het coronavirus hen voor de tweede keer hard treft, verlengen we de LoCo-bon 2 maanden. Hierdoor kan je de bon gebruiken tot en met 31 januari in de deelnemende winkels.

   

In welke winkels kan ik mijn bon gebruiken?

De geschenkbon kan je spenderen bij de deelnemende handelaar, horecazaak, vrije beroepen, zelfstandige ... van jouw keuze in onze gemeente. Gebruik de bon bij voorkeur bij een ondernemer die de voorbije maanden hard werd getroffen door de coronamaatregelen. 

Een lijst van alle deelnemende ondernemers vind je op https://shop.kivalo.be/lochristi.

   

Kan ik de bon ook schenken aan iemand anders?

Gebruik je de bon zelf niet? Maak er dan een familielid, vriend of een lokale vereniging gelukkig mee. De bon staat niet op naam en kan je dus gewoon doorgeven.

   

Registreer je bedrijf voor de LoCo-bon

Registreer kan in 5 simpele stappen op https://shop.kivalo.be/lochristi/. Dit duurt slechts enkele minuten. Een korte handleiding vind je hieronder bij downloads.

Eenmaal geregistreerd verschijn je in de lijst van aanvaardpunten en ontvang je een sticker. Deze kan je op je raam of deur kleven zodat je klanten weten dat ze bij jou terecht kunnen met de LoCo-bon.

   

Hoe ontvang ik de bon? 

De bon heeft de vorm van een bankkaart en bevat een QR-code die je kan scannen om de bon te innen. Kan je geen QR-codes scannen, dan kan je de code ook manueel ingeven op https://shop.kivalo.be/lochristi/. Daarna storten wij het bedrag op je rekening.

Openingsuren & contact

Communicatiedienst

adres
Dorp-West 529080 Lochristi
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel.
09 326 88 06
Fax
09 355 90 51
e-mail
communicatie@lochristi.be

Openingsuren

Vandaag:8 tot 12 uur

Onze gemeente- en OCMW-diensten zijn enkel open op afspraak!