naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

2.250 euro voor ontwikkelingshulp dankzij Baloise Belgium Tour

di 27 november 2018 om 10:30
De kaartenverkoop voor het ontbijt tijdens de Baloise Belgium Tour leverde 2.250 euro op voor ontwikkelingshulp. De gemeente overhandigde deze cheque aan de GROS. Die zal dit geld dan later verdelen over verschillende projecten. In 2019 komt de Baloise Belgium Tour niet naar Lochristi.

Cheque van 2.250 euro voor ontwikkelingssamenwerking

Lochristi was op 24 mei volledig in de ban van de Baloise Belgium Tour. Toen was de gemeente de startplaats van de tweede rit van deze wielervijfdaagse.

In het centrum van Lochristi kon je toen toppers als Jelle Vanendert, Jens Keukeleire, André Greipel en Bryan Coquard van dichtbij bewonderen. 

Samen met de lokale middenstand organiseerden we een groot ontbijtbuffet met cavabar. Een deel van de opbrengsten was ten voordele van goede doelen.

Vlak vóór de gemeenteraad van 27 november overhandigden we een cheque van 2.250 euro aan de Gemeentelijke Raad voor Ontwikkelingssamenwerking. De GROS zal dit geld dan later verdelen over verschillende ontwikkelingsprojecten.

 

In 2019 geen koers in Lochristi

Volgend jaar laat het wielerpeloton van de Baloise Belgium Tour onze gemeente eventjes links liggen. Maar niet getreurd: je kan nog eens de unieke wielersfeer opsnuiven met onze aftermovie!

Nieuwsoverzicht
Baloise Belgium Tour

Openingsuren & contact

Communicatiedienst

adres
Dorp-West 529080 Lochristi
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel.
09 326 88 06
Fax
09 355 90 51
e-mail
communicatie@lochristi.be

Openingsuren

Vandaag gesloten

De gemeentediensten zijn open op afspraak.