naar inhoud

Kom onze elektrische auto’s testen!

vr 27 oktober 2017 om 06:00
Wist je dat auto’s 95% van de tijd stilstaan? En dat een eigen auto gemiddeld twee maandlonen per jaar kost? Maar dat het ook goedkoper én duurzamer kan? Lochristi wil twee 100% elektrische wagens ter beschikking stellen van al haar inwoners. Kom ze testen op zondag 3 december aan de bib!

Waarom zou je een elektrische auto delen?

 • Gezonder voor jou en het milieu
  De 100% elektrische wagens van Partago stoten geen vervuilende gassen uit. Ze zijn dus beter voor de lucht en jouw longen.
 • Goedkoper
  Je hoeft je niets aan te trekken van onderhoud, van verzekering, van keuring. Je betaalt enkel voor het gebruik van de elektrische wagen zelf.
 • Volledig op jouw maat
  Je kan een elektrische auto gebruiken wanneer en hoelang jij dat wilt. Voor één uur of voor één dag.

 

Hoe werkt het?

Jouw smartphone is de sleutel, figuurlijk én letterlijk. De Partagoapp toont je waar de auto’s staan. Met de app reserveer en betaal je jouw auto. En met de app open je ook de auto!

 

Wil je de auto’s eens testen?

Op zondag 3 december vertellen we je alles over de werking en kostprijs van het elektrische autodelen. We tonen je de app én je kan onze elektrische uitproberen! Bij een koffie of een thee…

 • Wanneer?
  Zondag 3 december. Doorlopend testritten van 11u tot 13u. Infosessies om 11u en 12u.
 • Waar?
  Aan de bibliotheek Lochristi (Koning Boudewijnlaan)

 

Rijdt Lochristi binnenkort elektrisch?

Lochristi wil haar mobiliteit duurzamer en groener maken. Elektrische auto’s helpen daar bij, autodelen ook. Daarom werkt Lochristi samen met Partago om twee 100% elektrische auto’s ter beschikking te stellen aan haar inwoners.

Om dit autodelenproject van start te kunnen laten gaan, zijn minstens acht geïnteresseerde gezinnen nodig. Kom dus kennismaken met autodelen en elektrisch rijden tijdens het testevent op 3 december.

Nieuwsoverzicht