naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Spooroverweg Volderstraat definitief afgesloten

wo 18 oktober 2017 om 08:30
Van 6 t.e.m. 21 november voert Infrabel zowel overdag als ’s nachts werken uit aan de spooroverweg in de Volderstraat. Die werken zijn nodig voor de definitieve sluiting van de overweg. Vanaf 6 november zal deze spooroverweg dus niet meer gebruikt kunnen worden.

Waarom?

Spoorwegbeheerder Infrabel wil de veiligheid en stiptheid van het treinverkeer en ook de veiligheid van de weggebruikers verbeteren. Daarom wil Infrabel waar mogelijk overwegen afschaffen of vervangen door een alternatief. De overweg in de Volderstraat wordt afgesloten voor alle verkeer nadat eerst de langsweg voor landbouwers werd verlengd.

Bovendien wordt een fietssnelweg aangelegd langs de spoorlijn Gent-Antwerpen tussen Gent en Sint-Niklaas.

 

Wanneer?

De werken om de spooroverweg definitief te sluiten starten op maandag 6 november en duren t.e.m. dinsdag 21 november. Deze werken gebeuren grotendeels ’s nachts, wanneer er geen treinverkeer is.

 

Hinder?

Vanaf de start van de werken (6 november) is de spooroverweg definitief afgesloten voor alle verkeer. De dichtstbijzijnde spooroverwegen bevinden zich op de Beerveldse Baan en in de Nieuwe Stationsstraat (Lokeren - enkel voor fietsers en voetgangers!).

 

Meer info?

www.infobuurtbewoners.be 
info.projecten@infrabel.be
0800 55 000

 

Nieuwsoverzicht
spooroverweg volderstraat

Openingsuren & contact

Dienst Mobiliteit

adres
Dorp-West 529080 Lochristi
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel.
09 326 97 70
Fax
09 326 92 33
e-mail
mobiliteit@lochristi.be

Openingsuren

Vandaag:8 tot 12 uur

De gemeentediensten zijn open op afspraak.

Lees meer artikels over