naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Lochristi Zingt!

do 22 juni 2017 om 06:00
Smeer je stembanden en kom mee zingen tijdens ons groot zangfeest op 8 juli.

Na een aantal eerdere gesmaakte edities, gooien we de traditionele academische 11 juliviering ook dit jaar over een andere boeg. We laten Lochristi opnieuw zingen ter gelegenheid van het feest van de Vlaamse Gemeenschap!

Lochristi Zingt wordt een heel gezellig en toegankelijk feest. Een hele avond lang speelt harmonie Willen is Kunnen Vlaamse liedjes, zowel traditionele als eigentijdse hits. Gekende en nog te ontdekken lokale vedetten zetten de juiste toon. Zo pik jij snel de juiste melodie op en kan je uit volle borst meezingen. Ontdek op de achterflap van dit nummer wie er komt zingen!

Het hele evenement is gratis en bovendien krijg je er nog een gratis drankje boven op. Tijdens het evenement maken we ook de cultuurlaureaat 2017 bekend. Zorg dat je er bij bent!

 

Wanneer?

Zaterdag 8 juli om 20u

 

Waar?

O.L.V. Middelareskerk, Hijfte (Hijfte-Center z/n)

 

Toegang?

Gratis, maar verplicht om vooraf te reserveren en je tickets af te halen

 

Reservatie of meer info?

Alle tickets voor Lochristi Zingt zijn reeds gereserveerd. Als je nog een plaatsje wil bemachtigen, kan je zaterdag tegen 20u –op hoop van zege- naar de kerk komen om niet opgehaalde tickets of niet ingenomen plaatsen over te nemen.

Nieuwsoverzicht
Lochristi Zingt

Openingsuren & contact

Cultuurdienst

adres
Zavel 59080 Lochristi
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel.
09 356 79 14
e-mail
cultuur@lochristi.be

Openingsuren

Vandaag:9 tot 12 uur en 13 tot 16 uur