naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Zomerkampen

vr 10 maart 2017 om 06:00
De jeugd- en sportdienst werkten opnieuw een programma uit voor een speelse en sportieve zomer. Voor kinderen, geboren tussen 2001 en 2013, zijn maar liefst 1.800 beschikbare plaatsen.

We werken zoveel mogelijk samen met lokale verenigingen en garanderen daarbij een kwaliteitsvolle organisatie tegen een betaalbare prijs.

Jouw kind krijgt binnenkort via de kleuterklas of lagere school onze brochure Zomerkampen 2017 mee. De 12-plussers bezorgen we een aparte brochure via de post. In die brochures vind je een handig overzicht van alle kampen die je ofwel onderling, ofwel met speelplein Joepla kan combineren. Combinaties met de Landelijke Kinderopvang vzw maken het plaatje compleet. Je kan de brochure ook lezen op www.lochristi.be/sportwww.speelpleinjoepla.be/zomerkampen en www.jeugdlochristi.be/skatebmx.

 

Inschrijven?

Op zaterdag 18 maart starten de inschrijvingen voor de zomerkampen van de sport- én jeugddienst.

  • Vanaf 8.30u kan je inschrijven voor de kampen van juli
  • Vanaf 13u voor de kampen van augustus.

Je kan gelijktijdig zomerkampen van zowel de jeugd- als sportdienst boeken. Bekijk zeker de inschrijfprocedures van de verschillende diensten in de brochure Zomersportkampen 2017 zodat je inschrijving vlot verloopt.

 

Online inschrijven!

Surf naar www.lochristi.be/activiteiten en maak éénmaal een persoonlijke login aan. Met die login kan je inschrijven voor tal van activiteiten. Bij een verhuis moet je wel zelf je adresgegevens aanpassen in je profiel.

 

Tips voor een vlotte inschrijving

  • Heb je nog geen login? Maak die dan vooraf aan. Zo bespaar je kostbare tijd op de dag van de inschrijving!
  • Meld je in de loop van de week vóór de inschrijving al eens aan. Zo voorkom je dat je op het moment van de inschrijving moet vaststellen dat je je gebruikersnaam of wachtwoord vergeten bent.
  • Wil je vooraf eens testen hoe het werkt? Schrijf je dan in op onze ***testactiviteit*** om de procedure al eens te overlopen.
  • Gebruik bij voorkeur een vaste internetverbinding. Een draadloze (wifi)verbinding kan soms wegvallen waardoor je opnieuw moet inloggen.
  • Doorloop tijdens de online inschrijving de volledige procedure (dus t.e.m. klik op ‘betaal later, factuur volgt’). Je ontvangt vervolgens onmiddellijk een bevestigingsmail. Heb je die bevestigingsmail niet ontvangen, dan is er ergens iets misgelopen bij je inschrijving. Neem onmiddellijk contact op met de betreffende vrijetijdsdienst.

 

Veelgestelde vragen

Ik kan me niet registreren en krijg als opmerking: Dit profiel kan niet worden opgeslagen omdat het  reeds bestaat.
Dat wil zeggen dat je al in het systeem zit. Neem hiervoor contact op met de betreffende vrijetijdsdienst. Zij kunnen jou een gebruikersnaam (door jou gekozen) en wachtwoord (nadien door jou te veranderen) geven. Met die gegevens kan je je dan opnieuw aanmelden en eventueel jouw gegevens zelf nog aanvullen.

Ik ben al geregistreerd, maar kan mijn kind(eren) niet koppelen aan mijn profiel.
Jouw kind zit al in het systeem. Neem hiervoor contact op met de betreffende vrijetijdsdienst die de koppeling van jouw kind aan jouw profiel kan doen.

Ik ben mijn wachtwoord of gebruikersnaam vergeten.
Klik dan op: Wachtwoord/ gebruikersnaam vergeten? en vraag toegang tot jouw account via jouw gebruikersnaam of e-mailadres. Opgelet, de mail die je daarvoor nodig hebt, kan even op zich laten wachten. Lukt dit toch niet, dan neem je contact op met de betreffende vrijetijdsdienst.

Straks start het inschrijfmoment en ik heb al op de gewenste activiteit geklikt maar de knop ‘inschrijven’ is nog niet zichtbaar.
De knop ‘inschrijven’ verschijnt pas op het eigenlijke inschrijfmoment.

 

Fiscale attesten

Bij je belastingaangifte kan je de kosten voor de opvang van elk kind tot 12 jaar aftrekken van jouw belastbaar inkomen. Ook sportkampen en jeugdwerk (o.a. speelpleinwerk) in vakantieperiodes vallen onder deze regeling. Voor deze belastingvermindering heb je één of meerdere attesten ‘inzake uitgaven voor de opvang van kinderen van minder dan 12 jaar’ nodig. Die attesten werden voor het fiscaal jaar 2017 al aangemaakt door de sportdienst (voor sportkampen) en de jeugddienst (voor speelpleinwerk).

Je fiscale attesten vind je online via www.lochristi.be/activiteiten. Log in met jouw account en ga bij ‘mijn profiel’ naar ‘historiek en overzichten’. De fiscale attesten zullen we dus niet meer via de post opsturen.

 

Meer info?

Sportdienst
09 355 26 92
sport@lochristi.be 
www.lochristi.be/sport 
www.facebook.com/sportdienstlochristi 

Jeugddienst
09 355 65 66
jeugd@lochristi.be 
www.jeugdlochristi.be/skatebmx 
www.speelpleinjoepla.be/zomerkampen 

Nieuwsoverzicht
Zomersportkampen

Openingsuren & contact

Sportdienst

adres
Kanunnik Petrus Jozef Triestlaan 19080 Lochristi
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel.
09 355 26 92
e-mail
sport@lochristi.be

Openingsuren

Vandaag:8 tot 22.30 uur

De gemeentediensten zijn open op afspraak.