naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Smalle Heerweg 1,5 maand gedeeltelijk afgesloten

do 23 februari 2017 om 09:00
Van 6 maart tot ten laatste 18 april wordt een verkeersplateau aangelegd in de Smalle Heerweg ter hoogte van een nieuwe verkaveling. Tijdens de werken is de Smalle Heerweg afgesloten tussen Paling- en Braamstraat. Enkele bushaltes worden tijdelijk niet bediend. Er is een omleiding.

Wat houden de werken in?

In de Smalle Heerweg komt binnenkort een nieuwe verkaveling vlakbij de rotonde (Smalle Heerweg-Braamstraat-Kapelleken-Hijftestraat). Eind januari vonden er al werken plaats om die verkaveling aan te sluiten op de bestaande openbare riolering in de Smalle Heerweg. Toen werd een tijdelijke verharding aangebracht op het kruispunt met de Smalle Heerweg.

De tijdelijke verharding vervangen we nu vervangen door een definitieve verharding in beton. Op het kruispunt van de nieuwe verkaveling en de Smalle Heerweg leggen we ook een verkeersplateau aan.

 

Wanneer?

De werken starten op maandag 6 maart en duren tot ten laatste dinsdag 18 april.

 

Hinder?

Tijdens de werken zal de Smalle Heerweg afgesloten zijn voor auto’s tussen Paling- en Braamstraat. Er is een omleiding via de Palingstraat, Antwerpse Steenweg (N70) en Braamstraat. Voor fietsers en voetgangers zal er een doorgang zijn.

De bushaltes Palingstraat, Crematorium Westlede, Begoniastraat en Kapelleken worden tijdelijk niet bediend. De vervanghaltes zijn Lichtelarestraat, Stationsstraat en Azalealaan.

Nieuwsoverzicht
smalle heerweg (aansluiting verkaveling)

Openingsuren & contact

Openbare Werken

adres
Dorp-West 529080 Lochristi
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel.
09 326 88 03
Fax
09 326 92 33
e-mail
openbare.werken@lochristi.be

Openingsuren

Vandaag:8 tot 12 uur

De gemeentediensten zijn open op afspraak.

Lees meer artikels over