naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Lochristi-app: nieuwe lay-out, nu ook met milieudienst, gratis voor verenigingen

di 6 december 2016 om 06:00
De gemeentelijke app werd in een nieuw jasje gestoken en breidt uit met o.a. de milieudienst. Verenigingen kunnen voortaan gratis toetreden tot de app. Die heeft al meer dan 4.500 gebruikers.

Wat kan je allemaal doen met de Lochristi-app?

  • Hou onze gemeente schoon en veilig
    Met de meldingskaart kan je makkelijk b.v. een sluikstort of een put in de weg melden aan de gemeentediensten.
  • Koppel met de gemeente, handelaars en verenigingen
    Zoek naar gemeentediensten, handelaars, zorgverstrekkers en verenigingen die je interessant vindt en koppel je via de app met hen. Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes, acties en activiteiten. Of stel zelf een vraag!
  • Bestel en reserveer
    Geef je bestelling door aan je bakker, slager of apotheek, reserveer een tafeltje in je favoriete brasserie of maak een afspraak bij de osteopaat.
  • Stel je agenda samen
    Alle activiteiten van de gemeentediensten, handelaars en verenigingen kan je downloaden in je persoonlijke agenda.
  • Spaar en win met de klantenkaart
    Gebruik de gemeentelijke klantenkaart bij alle deelnemende handelaars. Spaar punten bij elke aankoop en maak kans op prijzen of kortingen.

 

Gemeentediensten: nu ook milieudienst

Via de app kunnen wij jou op de hoogte brengen van b.v. wegenwerken, omleidingen of een noodsituatie. Omgekeerd kan jij ons ook zelf contacteren en b.v. een vraag stellen.

 

In de Lochristi-app vind je naast onze algemene diensten, de bib en de jeugddienst nu ook de milieudienst terug. Koppel je via de app en ontvang milieunieuws en nuttige tips, blijf op de hoogte van alle activiteiten of stel een vraag.

 

Hoe kan je koppelen?

Ga in de Lochristi-app naar Gemeentediensten en klik op Diensten ontdekken. Selecteer dan Milieudienst en klik op het plusteken. Nu kan je alle informatie van de milieudienst raadplegen via de Lochristi-app.

 

Gratis voor verenigingen

In de app vind je naast gemeentediensten en handelaars ook verenigingen. Jouw vereniging toevoegen aan onze app, is voortaan gratis. Alle verenigingen ontvangen hiervoor binnenkort nog een mail of brief.

 

Verenigingen kunnen hun deel van de app volledig op maat uitbouwen en gebruiken als interactief communicatiemiddel met hun leden. Zo kan je als sportclub vragen wie al dan niet aanwezig zal zijn op de training of kan je als jeugdbeweging laten weten dat je leden best laarzen dragen op de volgende activiteit.

 

Gratis downloaden

Heb jij de Lochristi-app nog niet op je smartphone of tablet staan? Je kan onze app gratis downloaden via de Apple Store of via Google Play.

 

Demofilmpje

Nieuwsoverzicht
app

Openingsuren & contact

Communicatiedienst

adres
Dorp-West 529080 Lochristi
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel.
09 326 88 06
Fax
09 355 90 51
e-mail
communicatie@lochristi.be

Openingsuren

Vandaag:8 tot 12 uur

De gemeentediensten zijn open op afspraak.