naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Opening vernieuwde site pastorie Beervelde

wo 28 september 2016 om 09:14
Op vrijdag 7 oktober kan je de nieuwe bibliotheek in de pastorie, het buurtpleintje en de nieuwe klascontainers van de gemeenteschool in de pastorietuin bezoeken. Iedereen is welkom op deze officiële opening vanaf 19u.

Bibliotheek

Het filiaal van de bibliotheek in Beervelde vind je voortaan op het gelijkvloers van de gerenoveerde pastorie (Beervelde -Dorp 66). Het huidige filiaal (Beervelde-Dorp 58A) sluit de deuren op zaterdag 1 oktober. Vanaf zaterdag 8 oktober is iedereen welkom in het nieuwe filiaal. De openingsuren van de bib blijven dezelfde:

  • maandag: 17u-19u
  • woensdag: 14u-18u
  • zaterdag: 10u-12u

Buurtpleintje

De tuin van de pastorie is voortaan voor iedereen toegankelijk. Ook de nabijgelegen gemeenteschool zal er gebruik van maken. De tuin werd ingericht als buurtpleintje en moet een plek worden waar jong en oud kunnen vertoeven, spelen, elkaar ontmoeten.

 

Klasunits

De gemeenteschool van Beervelde stelt op vrijdag 7 oktober ook de gloednieuwe klascontainers open voor ouders, grootouders en andere nieuwsgierigen. Die bieden onderdak voor de kleuters tussen het groen van de pastorietuin.

Nieuwsoverzicht
bib beervelde

Openingsuren & contact

Bibliotheek Lochristi

adres
Koning Boudewijnlaan 69080 Lochristi
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel.
09 356 60 73
e-mail
bibliotheek@lochristi.be

Openingsuren

Vandaag:14 tot 18 uur

Lees meer artikels over