naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Jaarlijkse aanvraag projectsubsidies voor ontwikkelingssamenwerking

ma 12 juni 2023 om 06:00
Lochristi voorziet elk jaar in haar begroting een bedrag voor subsidies in het kader van de noord-zuidproblematiek. Lootse ontwikkelingswerkers of verenigingen die zich inzetten voor ontwikkelingssamenwerking kunnen tot 31 augustus een aanvraag indienen.

Het volledig ingevulde formulier, met de nodige bijlagen, bezorg je ten laatste op 31 augustus 2023 per e-mail aan ter attentie van het College van Burgemeester en Schepenen via het mailadres  secretariaat@lochristi.be
Enkel volledige aanvragen, op basis van dit formulier, komen in aanmerking.

De GROS (Gemeentelijke Adviesraad voor Ontwikkelingssamenwerking) adviseert het gemeentebestuur over de verdeling van het voorziene subsidiebedrag. De GROS brengt over de ingediende aanvragen schriftelijk advies uit aan het College van Burgemeester en Schepenen, uiterlijk tegen 15 oktober, waarna dit ook voorgelegd wordt op de eerstvolgende gemeenteraad.

De GROS is een partner van het gemeentebestuur op het vlak van lokale bewustmaking en sensibilisering rond de noord-zuidproblematiek. Voel je je hierdoor aangesproken, dan ben je altijd welkom om deze doelstellingen mee te ondersteunen en actief deel te nemen aan de GROS-activiteiten.

Meer info?

Marc Poppe - voorzitter GROS
09 355 13 23
mpoppe@skynet.be 
www.lochristi.be/gros 

Nieuwsoverzicht