naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Kunstacademie Ter Beuken

wo 25 mei 2016 om 06:00
Wil je ook muziek spelen, zingen of theater spelen? Volg dan individueel of in groep les aan de Kunstacademie Ter Beuken in ons filiaal in de Koning Boudewijnlaan! Inschrijven voor het nieuwe schooljaar kan vanaf woensdag 15 juni.

Lessen muziek

Vanaf 6 jaar kan je al spelenderwijze muziek maken in de lessen Creatief Musiceren. Je leert er muzieknoten herkennen, samen zingen en instrumentjes bespelen. Vanaf 8 jaar leer je het échte werk: noten lezen, schrijven en zingen in de lessen Algemene  Muzikale Vorming en Samenzang. Als je de muzikale bouwstenen kent, kan je er vanaf het tweede jaar actief mee aan de slag op jouw eigen instrument of al zingend!

Afhankelijk van de vraag, kunnen we het aanbod instrumentlessen nog aanpassen. Wil jij dus een instrument spelen dat voorlopig niet opgenomen is in het uurrooster? Neem dat contact met ons op en dan bekijken we wat mogelijk is.

 

Lessen woord

Wil je graag de basisregels van improvisatie of toneelspelen onder de knie krijgen? Wil je te gekke spreekoefeningen doen? Wil je aan je uitspraak werken? Dan ben je vanaf 6 jaar welkom in de lessen Woordinitiatie en vanaf 8 jaar kan je Spreken en Spelen (Algemene Verbale Vorming) volgen.

 

Inschrijven

Voor de lessen van de Kunstacademie in Lochristi in schooljaar 2016-'17 kan je inschrijven: 

  • in de hoofdschool in Lokeren (Groendreef 8)
    • maandag 29 augustus: vanaf 14u (max. 100 nrs.)
    • dinsdag 30 augustus: 14u-20u
    • woensdag 31 augustus: 14u-20u
    • tussen 1 en 15 september:
      • maandag, dinsdag, donderdag: 16.30u-20u
      • woensdag: 14u-20u
      • vrijdag: 16.30u-19u
      • zaterdag: 9u-12u
  • in het filiaal in Lochristi (Gemeentelijke basisschool, Koning-Boudewijnlaan)
    • woensdag 7 september: 13u-16u

Het uurrooster voor het filiaal Lochristi vind je onderaan deze pagina.

Inschrijven is mogelijk tot 30 september, maar doe je bij voorkeur vóór 15 september.

 

De Kunstacademie

Onze leerkrachten Nele Goossens en Jaak Lema begeleiden je vakkundig en met heel veel enthousiasme. Zij stellen het spelplezier en de muzikale en creatieve ontwikkeling centraal in al onze lessen. Minstens één keer per jaar krijg je de kans om met je groep klasgenootjes op het podium te schitteren, zodat je ouders, grootouders en al je vrienden naar jou kunnen komen kijken!

Bovendien kan je alle lessen volgen aan zeer democratische prijzen. Het inschrijvingsgeld voor een volledig schooljaar (1 september - 30 juni) bedraagt 63 euro en 5,5 euro werkingskosten. Heb je het financieel moeilijk? In samenwerking met het Sociaal Huis bekijken we welk sociaal tarief we voor jou kunnen hanteren. Neem gerust contact op met het Sociaal Huis via 09 355 93 09 of info@ocmwlochristi.be.

Volgde je al muziekles maar niet aan de Kunstacademie? Met een toelatingsproef kunnen we zien in welke klas jij best instapt. Vraag ernaar bij je inschrijving.

 

Harmonie

Wist je dat muziek spelen in groep nóg veel leuker is dan alleen? In het harmonieorkest Willen Is Kunnen van Lochristi kunnen bijna alle blaasinstrumenten een toontje meespelen. En wat nog beter is: als je de muzieklessen volgt aan de Kunstacademie én meespeelt met de Harmonie, dan betaalt de Harmonie aan het eind van het schooljaar je volledige inschrijvingsgeld terug. Kijk op https://sites.google.com/site/wiklochristi voor de voorwaarden.

 

Meer info?

Kunstacademie Ter Beuken
09 340 95 23
kunstacademie@lokeren.be 

Nieuwsoverzicht
Kunstacademie Ter Beuken

Openingsuren & contact

Cultuurdienst

adres
Zavel 59080 Lochristi
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel.
09 356 79 14
e-mail
cultuur@lochristi.be

Openingsuren

Vandaag:9 tot 12 uur en 13 tot 16 uur