naar inhoud

Baloise Belgium Tour

do 1 juni 2017 om 09:00
Na een jaartje afwezigheid deed de wielervijfdaagse Baloise Belgium Tour voor de zesde maal Lochristi aan. Op dinsdag 23 mei organiseerden we de ploegenvoorstelling en op woensdag 24 mei de start van de eerste rit, met kleppers als Philippe Gilbert, Oliver Naesen, Tiesj Benoot en Tony Martin.

Op dinsdagavond 23 mei stelde wielerjournalist Michel Wuyts alle deelnemende ploegen van de Baloise Belgium Tour voor op een groot podium vlakbij de kerk. We organiseerden ook een VIP-café voor zo’n 300 genodigden en sponsors.

Op woensdag 24 mei ging dan de 1ste rit van start in het centrum van onze gemeente. Eerst kwamen alle renners het wedstrijdblad tekenen op het startpodium vlakbij de Burgemeester-Vermeulenlaan. Michel Wuyts was opnieuw de presentator van dienst. Samen met de middenstand organiseerden we ook een ontbijtbuffet voor zo’n 700 eters. De rit startte om 12.20u vlakbij Edugo. Na een plaatselijke ronde door onze gemeente doorkruiste het wielerpeloton een 2de maal het centrum van Lochristi. In de Koning-Albertlaan ter hoogte van het postkantoor vond een tussensprint plaats. Nadien zetten de renners koers richting aankomstplaats Knokke.

 

Bekijk de foto's van de ploegenvoorstelling & de start van de 1ste rit.

 

Nieuwsoverzicht
Baloise 2017

Openingsuren & contact

Communicatiedienst

adres
Dorp-West 529080 Lochristi
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel.
09 326 88 06
Fax
09 355 90 51
e-mail
communicatie@lochristi.be

Openingsuren

Vandaag:8 tot 12 uur