achtergrondafbeelding van Lochristi
blank
Lochristi ontvangt Baloise Belgium Tour (27 & 28 mei)

Voor het vierde jaar op rij doet de Baloise Belgium Tour (de vroegere Ronde van België) Lochristi aan. Ook dit jaar gaat deze wielervijfdaagse echt van start in onze gemeente. Zo is Lochristi niet alleen de startplaats van de eerste rit, maar organiseren we ook opnieuw de ploegenvoorstelling.

Startplaats Baloise Belgium Tour
Op dinsdag 21 mei van 18.15u tot 20.30u stelt wielerjournalist Michel Wuyts in het centrum van Lochristi alle deelnemende ploegen van de Baloise Belgium Tour voor. Op woensdag 28 mei om 11.30u wordt in onze gemeente ook het startschot gegeven van de eerste rit van de wielervijfdaagse.


Verkeersmaatregelen
Voor de presentatie van de ploegen op dinsdag 27 mei en de start en doortocht van eerste rit op woensdag 28 mei nemen we heel wat verkeersmaatregelen. Zo maken we o.a. tweemaal de N70 (Dorp-West en Dorp-Oost) verkeersvrij in het centrum van Lochristi.


Kom zelf ook met de fiets
De Baloise Belgium Tour zal op dinsdag 27 mei en woensdag 28 mei heel wat volk op de been brengen met parkeerproblemen tot gevolg. Je komt die dagen dus ook best zelf met de fiets naar het centrum van Lochristi. Je kan gebruikmaken van onze gratis bewaakte fietsenstalling.


Ontbijt voor het goede doel
Op woensdag 28 mei kan je tussen 8u en 10u opnieuw genieten van ontbijt in de buurt van het het startpodium. Kaarten kosten 9 euro/stuk.


Wedstijden
Neem deel aan de kleurwedstrijd van de jeugddienst of rij op woensdag 28 mei mee met de wedstrijdkaravaan tot in aankomstplaats Buggenhout.

tom boonen (baloise belgium tour 2013)

EMBED CODE FOLDER

Sponsors

link naar website provincie oost-vlaanderen
 
link naar website de watergroep 

Baloise Belgium Tour 2014

link naar website organisatie baloise belgium tour

© gemeente lochristi | disclaimer & copyright | Contact   development & hosting by e2e nv